lördag 25 april 2020

Konstvår i Espnäs

..dax för uppdatering här..

Det var meningen att det nu första helgen i maj-20 skulle bli KUL-TUR i Jämtland och Härjedalen med öppna ateljéer hos konstnärer och konsthantverkare, jag hade tänkt ha min ateljé på Guldsmebackens Bygdegård i Haga öppen, med fikaservering till förmån för bygdegården.
Men pga rådande Corona pandemi blev detta och de flesta kulturevenemang och annat inställt framöver, då vi ska hålla avstånd mellan varandra och inte vara många tillsammans inomhus, pga smittrisk.

Jag föreslår nu, om ni vill uppleva konst ute i naturen, åk hit och gå konstrundan här vid Locknesjön, ingen ny konst sen 2017 men alla de och de flesta tidigare konstverk finns kvar att beskåda, just nu är det en massa Tranor här också.
KonstLadan är för tillfället occuperad av annat, jag sätter ut nåra trädgårdsmöbler om någon vill sitta och inta eget fika.
Det är okej att parkera på vår gård vid gula huset, då parkeringen på åkern kanske är geggig.

Ni hittar väl, till Brunflo, Lockne, Rossbol och håll sen utkik efter vita LandArt-skylten vid vår nedfart, lägger ut info vid KonstLadan där konststigen utgår, annars finns all info här i bloggen.

Ni kan också hålla utkik så kommer info om ett alternativ till årets Kul-Tur som Åsa Maria Hedberg håller på att iordningställa, där många av oss som skulle vara med, nu istället kommer att kunna ses och höras live för att där berätta om vårt konstnärskap, bra va!

Nåra bilder härifrån..







 HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN! :) anki



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar